Analýza role etikety v obchodním jednání vybrané společnosti - Brchlová, Petra; Švecová, Lenka; Adámek, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tématem bakalářské práce je analýza role společenského chování a dodržování pravidel etikety v obchodním styku ve vybrané společnosti. Práce je rozdělena na dvě části. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy. Dále se zabývá důležitými prvky během obchodního jednání jako představování, podání ruky či předání vizitek. Objasňuje správné postupy v distanční komunikaci a dress code v obchodním styku. Cílem praktické části je doporučit opatření na zlepšení situace ve společnosti na základě porovnání interních postupů vybrané společnosti s pravidly etikety a vyhodnocení dotazníkového šetření.
Vedoucí práce: Lenka Švecová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses