Management pacientů s gastroezofageálním refluxem - Duchoňová, Veronika (2013)
Tato diplomová práce se zabývá deskripcí refluxní choroby, a to zejména její podstatou, diagnostikou a léčbou, na kterou navazuje analýza nákladů tohoto onemocnění a postup pro konkrétního pacienta jako příklad