Management pacientů s gastroezofageálním refluxem - Duchoňová, Veronika; Lešetický, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Jankůj, Miroslav (2013)
Tato diplomová práce se zabývá deskripcí refluxní choroby, a to zejména její podstatou, diagnostikou a léčbou, na kterou navazuje analýza nákladů tohoto onemocnění a postup pro konkrétního pacienta jako příklad
Vedoucí práce: Ondřej Lešetický
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: gastroezofageální reflux; farmakoterapie; řízení nákladů; zdravotní pojištění; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; gastroesophageal reflux; pharmacotherapy; cost control; health insurance; master's theses