Dopad ekonomické nestability ve vybraných regionech na cestovní ruch - Pecháčková, Lucie (2012)
Práce se zabývá teoretickou analýzou a případovými studiemi dopadů ekonomických nestabilit na cestovní ruch. Cílem bakalářské práce je ověřit provázanost cestovního ruchu a vývoje ekonomiky. Případová studie má za cíl analyzovat dopady ekonomických nestabilit ve 3 státech -- Thajsko, Egypt a Řecko -- a vzájemně je porovnat.