Dopad ekonomické nestability ve vybraných regionech na cestovní ruch - Pecháčková, Lucie; Hnát, Pavel, 1981-; Střecha, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Práce se zabývá teoretickou analýzou a případovými studiemi dopadů ekonomických nestabilit na cestovní ruch. Cílem bakalářské práce je ověřit provázanost cestovního ruchu a vývoje ekonomiky. Případová studie má za cíl analyzovat dopady ekonomických nestabilit ve 3 státech -- Thajsko, Egypt a Řecko -- a vzájemně je porovnat.
Vedoucí práce: Pavel Hnát
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses