Komparace outplacementových technik ve vybraných organizacích - Vacková, Karolína (2013)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou a následnou komparací outplacementových nástrojů v české a nadnárodní organizaci. Zástupcem české společnosti je zde První novinová společnost a.s., zástupcem společnosti nadnárodní je pak Unilever. Kromě pouhého rozboru nástrojů outplacementu se práce věnuje rovněž porovnání přístupu organizací k outplacementu.