Komparace outplacementových technik ve vybraných organizacích - Vacková, Karolína; Němec, Otakar; Šikýř, Martin, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou a následnou komparací outplacementových nástrojů v české a nadnárodní organizaci. Zástupcem české společnosti je zde První novinová společnost a.s., zástupcem společnosti nadnárodní je pak Unilever. Kromě pouhého rozboru nástrojů outplacementu se práce věnuje rovněž porovnání přístupu organizací k outplacementu.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses