Koncepce komunikačního a distribučního systému webového portálu - Krejčová, Šárka (2013)
Diplomová práce se zabývá konstrukcí funkčního řešení pro komunikační a distribuční systém projektu webového portálu AkceZ.cz. Byla zpracována na základě osobních zkušeností a znalostí autora z procesu tvorby a fungování komunikace v portálu. Základním cílem práce je vytvořit realistický obraz komunikačního a distribučního systému implementovatelného do stále živého a fungujícího projektu.