Koncepce komunikačního a distribučního systému webového portálu - Krejčová, Šárka; Vávra, Oldřich; Harantová, Radomíra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Diplomová práce se zabývá konstrukcí funkčního řešení pro komunikační a distribuční systém projektu webového portálu AkceZ.cz. Byla zpracována na základě osobních zkušeností a znalostí autora z procesu tvorby a fungování komunikace v portálu. Základním cílem práce je vytvořit realistický obraz komunikačního a distribučního systému implementovatelného do stále živého a fungujícího projektu.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses