Marketingové aktivity v cukrárenském oboru - Maryšková, Hana; Procházková, Markéta; Urban, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato bakalářská práce na téma "Marketingové aktivity v cukrárenském oboru" je rozdělena do dvou částí, teoretické a praktické. Teoretická část se zaměřuje na marketingový mix a vysvětluje pojmy související s podnikáním. V praktické části se věnuje podnikatelskému záměru a založení podnikání v oboru pekařství cukrářství. Součástí této části je i průzkum trhu. Cílem práce je ověřit správnost dosavadního marketingového postupu a zjištění životaschopnosti kamenné prodejny Cupcake Wonderland.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses