Podnikateľské inkubátory a ich význam pri zvyšovaní konkurencieschopnosti regiónov - Bogyová, Katarína; Říčka, Tomáš; Vinczeová, Miroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Diplomová práca sa zaoberá podnikateľskými inkubátormi a ich vplyvom na konkurencieschopnosť regiónov. Cieľom práce je analyzovať činnosť podnikateľského inkubátora a na konkrétnom príklade ukázať, či sa podnikateľské inkubátory podieľajú na zvyšovaní regionálnej konkurencieschopnosti. Dosiahnutie cieľa je založené na poznatkoch z teoretickej časti, ktoré sú následne aplikované v praktickej časti. Základom pre analyzovanie konkrétneho inkubátora sú informácie získané z dotazníkového šetrenia, štruktúrovaného rozhovoru a dostupných dokumentov.
Vedoucí práce: Tomáš Říčka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses