Aplikace destinačního managementu na území Berounska - Perničková, Vendula (2013)
Diplomová práce se zabývá aplikací destinačního managementu na území Berounska, které se nachází ve Středočeském kraji. V současné době na tomto území neexistuje organizace destinačního managementu, která by koordinovaně řídila a propagovala toto území. Cílem této diplomové práce je analyzovat území a především vytvořit organizaci destinačního managementu, která by se starala o rozvoj cestovního ruchu na Berounsku. Dílčím cílem této diplomové práce je vytvořit marketingovou strategii destinace Berounsko.