Aplikace destinačního managementu na území Berounska - Perničková, Vendula; Jarolímková, Liběna; Herget, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Diplomová práce se zabývá aplikací destinačního managementu na území Berounska, které se nachází ve Středočeském kraji. V současné době na tomto území neexistuje organizace destinačního managementu, která by koordinovaně řídila a propagovala toto území. Cílem této diplomové práce je analyzovat území a především vytvořit organizaci destinačního managementu, která by se starala o rozvoj cestovního ruchu na Berounsku. Dílčím cílem této diplomové práce je vytvořit marketingovou strategii destinace Berounsko.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses