Obchod s umením v Českej Republike - Vlčková, Barbora; Drozen, František; Novák, Miloš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Bakalárska práca opisuje obchod s umením v Českej Republike so zameraním na výtvarné umenie. Situáciu na českom trhu porovnáva so zahraničím a uvádza možné riešenia ako ju vylepšiť. Venuje sa tiež detailnejšiemu opisu chodu aukčných siení a galérií, zákonom spojeným s obchodom s umením a podpore umenia v Českej republike.
Vedoucí práce: František Drozen
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses