Podnikatelský plán firmy BARS - Turdaliev, Kanat (2013)
Diplomová práce se zabývá vyhodnocením podnikatelského plánu začínající firmy v oděvním průmyslu. Cílem této práce je rozhodnout, zda předložený podnikatelský záměr je přijatelný či nikoliv. První teoretická část zpracovává hlavní zásady podnikatelského plánu, a slouží základem pro další práci. Jelikož se projekt bude realizovat v zahraničí, druhá část popisuje její externí okolí včetně analýzy podstatných aspektů oděvního průmyslu. Nakonec, poslední část poskytuje konkrétní podnikatelský plán, jehož výsledky ukazují na možné přijetí předloženého projektu.