Podnikatelský plán firmy BARS - Turdaliev, Kanat; Svobodová, Ivana, 1969-; Barton, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Diplomová práce se zabývá vyhodnocením podnikatelského plánu začínající firmy v oděvním průmyslu. Cílem této práce je rozhodnout, zda předložený podnikatelský záměr je přijatelný či nikoliv. První teoretická část zpracovává hlavní zásady podnikatelského plánu, a slouží základem pro další práci. Jelikož se projekt bude realizovat v zahraničí, druhá část popisuje její externí okolí včetně analýzy podstatných aspektů oděvního průmyslu. Nakonec, poslední část poskytuje konkrétní podnikatelský plán, jehož výsledky ukazují na možné přijetí předloženého projektu.
Vedoucí práce: Ivana Svobodová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses