Zavádění věrnostního programu - Lipovská, Petra; Zamazalová, Marcela; Hofmanová, Andrea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Diplomová práce se zabývá problematikou tvorby nového konceptu věrnostního programu pro konkrétní společnost, který by byl silnou konkurenční výhodou se zaměřením na výběr benefitů prostřednictví zákaznického průzkumu. Pro naplnění tohoto tématu práce nejprve nastiňuje teoretické poznatky, ze kterých by tvorba konceptu měla vycházet a jaké jsou metody a možnosti v oblasti tvorby věrnostních programů. Dále je provedena detailní analýza situace na trhu a jednotlivých hráčů s důrazem na vzájemné odlišení. V praktické části práce jsou nejprve nastaveny cíle VP, zvolena cílová skupina a princip fungování VP. V hlavní části je proveden výběr benefitů s nevyšší přidanou hodnotou pro zákazníky prostřednictvím zákaznického průzkumu pomocí třístupňové metody výběru. V analýze jsou nastíněny i odlišnosti mezi třídami, pohlavím a věkem dotazovaných. V závěru je také provedena ekonomická racionalizace a doporučení pro společnost.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses