Postavenie hotelu Seevilla v konkurenčnom prostredí - Zacharová, Barbora (2013)
Tématické zameranie tejto práce je konkurenčné prostredie v hotelierstve. Práca sa zaoberá konkrétnym hotelom Seevilla , ktorý sa nachádza v mestečke Unteruhldingen v Nemecku. Cieľom tejto práce je analýza konkurenčného prostredia tohoto hotela v regione Baden Wuettenberg, určenie postavenia hotelu v tomto prostredí a navrhnutie možných opatrení a odporúčaní na zlepšenie toho postavenia.