Postavenie hotelu Seevilla v konkurenčnom prostredí - Zacharová, Barbora; Drozen, František; Šípek, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Tématické zameranie tejto práce je konkurenčné prostredie v hotelierstve. Práca sa zaoberá konkrétnym hotelom Seevilla , ktorý sa nachádza v mestečke Unteruhldingen v Nemecku. Cieľom tejto práce je analýza konkurenčného prostredia tohoto hotela v regione Baden Wuettenberg, určenie postavenia hotelu v tomto prostredí a navrhnutie možných opatrení a odporúčaní na zlepšenie toho postavenia.
Vedoucí práce: František Drozen
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses