Analýza současného stavu lázeňství v Karlových Varech - Bakanová, Markéta; Mlejnková, Lena; Valentová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Předmětem této diplomové práce je Analýza současného stavu lázeňství v Karlových Varech. Cílem této práce je zhodnocení postavení lázeňského města Karlovy Vary a jeho specifik na trhu lázeňských služeb v České republice. Analýza je zaměřena na subjekty, které v současné době působí na poli lázeňských služeb v Karlových Varech. Výstupem této práce je posouzení současného stavu lázeňství v Karlových Varech, analýza podílu různých druhů subjektů, které se zabývají lázeňstvím a zhodnocení jejich společných a rozdílných znaků. Dále se práce také zabývá zhodnocením dopadů změn Indikačního seznamu na lázeňství v Karlových Varech.
Vedoucí práce: Lena Mlejnková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses