Aktuálne trendy v prístupe USA k regionalizmu - Belan, Michal; Hnát, Pavel, 1981-; Vrňáková, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Bakalárska práca sa zaoberá aktuálnym prístupom USA k regionalizmu. V prvej časti práce je najprv načrtnutá významnosť postavenia USA na pozadí ich historického vývoja a v jej ostatnej časti analýza hĺbky dohody NAFTA. V druhej časti práca analyzuje ostatné uzatvorené a vyjednávané dohody v podaní Spojených Štátov. V závere porovnávam aktuálnu hĺbku dohody NAFTA s hĺbkami ostatných analyzovaných uzatvorených a vyjednávaných dohôd.
Vedoucí práce: Pavel Hnát
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses