Veletrh Reklama / Polygraf jako nástroj marketingové komunikace - Gregůrek, Tadeáš; Zamazalová, Marcela; Říha, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou vystavování na veletrzích tak, jak jej vidí organizátor. Teoretická část zpracovává termíny marketingové komunikace a marketingového působení z literárních pramenů. Praktická část je vedena dotazníkovou formou, ve které tázané osoby odpovídají na konkrétní dotazy, které se týkají tématu. Dotazník byl veden v prostředí veletrhu Reklama - Polygraf 2012. V praktické části je také obsažen hodnotící proces výhodnosti vystavování v čase. Cílem této práce je analyzovat veletrh Reklama - Polygraf a vyhodnotit výhodnost vystavování. V závěru jsou shrnuty zjištěné údaje a vyvozeno doporučení pro další postup konání veletrhů.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses