Finanční analýza vybraného podniku cestovního ruchu - Kellnerová, Zuzana; Petrů, Zdenka, 1953-; Bakos, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Diplomová práce se zabývá posouzením finančního zdraví cestovní kanceláře Hungariatour s.r.o. Dílčím cílem práce je poukázat na specifika finančního řízení cestovních kanceláří. Práce je rozdělena do dvou částí - teoretické a analytické. V první části je obecně charakterizována finanční analýza, dále jsou uvedeny zdroje, uživatelé a metody pomocí kterých se finanční analýza provádí. V analytické části jsou tyto metody aplikovány za účelem posouzení finanční situace cestovní kanceláře Hungariatour s.r.o.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses