Franchisingový koncept juicebaru Mangaloo - Bendová, Ivana; Chylíková, Hana, 1953-; Kvapilová, Alžběta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá franchisingovým podnikáním. První část teoreticky vymezuje základní pojmy franchisingu, náležitosti franchisové smlouvy a jeho výhody a nevýhody. Druhá část je zaměřena na konkrétní franchisingový řetězec Mangaloo. Cílem práce je vytvoření uceleného pohledu na koncept tohoto řetězce a posouzení, zda je pro franchisanta koncept výhodný a navrhnout případné změny a zlepšení. Zhodnocení je vypracováno především na základě vlastní zkušenosti, SWOT analýzy a analýzy konkurenčního prostředí.
Vedoucí práce: Hana Chylíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses