Postavení evropských značek na trhu s automobily v ČLR - Vargasová, Nikola; Zapletal, Petr; Střecha, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Cílem bakalářské práce je zhodnocení současného postavení evropských značek na čínském trhu s automobily a nastínění možného budoucího vývoje a příležitostí pro další růst. V první kapitole je charakterizován automobilový trh v EU a ČLR. V další části je popsán vývoj obchodu s výrobky automobilového průmyslu mezi těmito zeměmi. Nakonec je provedena SWOT analýza evropských automobilek na čínském trhu.
Vedoucí práce: Petr Zapletal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses