Problém plodnosti v České republice - Musilová, Michaela (2013)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou bezdětnosti, plodnosti a neplodnosti. Cílem této práce bylo vysledovat reprodukční chování lidí a změny, které nastaly s postupem času. Pro zmapování situace v České republice jsem vycházela z demografických statistik Českého statistického úřadu. Pro porovnání České republiky s ostatními evropskými zeměmi jsem použila data získaná z Eurostatu. Vlastní výzkum jsem realizovala pomocí dotazníku na webových stránkách Vyplňto.cz