Problém plodnosti v České republice - Musilová, Michaela; Jankůj, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Střítecký, Rudolf, 1946-2018 (2013)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou bezdětnosti, plodnosti a neplodnosti. Cílem této práce bylo vysledovat reprodukční chování lidí a změny, které nastaly s postupem času. Pro zmapování situace v České republice jsem vycházela z demografických statistik Českého statistického úřadu. Pro porovnání České republiky s ostatními evropskými zeměmi jsem použila data získaná z Eurostatu. Vlastní výzkum jsem realizovala pomocí dotazníku na webových stránkách Vyplňto.cz
Vedoucí práce: Miroslav Jankůj
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: neplodnost; asistovaná reprodukce; demografický vývoj; statistická šetření; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; infertility; assisted reproduction; demographic transition; statistical inquiries; master's theses