Průběh a podmínky insolvenčního řízení - Schuss Praha s.r.o. - Nováková, Lucie (2013)
Bakalářská práce se zabývá insolvenčním řízením jak z pohledu teoretického, tak z pohledu praktického. Cílem práce je co nejlépe a nejpřesněji definovat postupy insolvenčního řízení ze strany insolvenčního soudu, insolvenčního správce, ale i dlužníka. Snažila jsem se výstižně popsat fáze, kterými řízení prochází od insolvenčního návrhu až po rozhodnutí soudu o skončení řízení. Poznatky z teorie jsem se pokusila aplikovat na praktickém příkladu konkrétního podniku Schuss Praha s. r. o.