Průběh a podmínky insolvenčního řízení - Schuss Praha s.r.o. - Nováková, Lucie; Smrčka, Luboš; Schönfeld, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Bakalářská práce se zabývá insolvenčním řízením jak z pohledu teoretického, tak z pohledu praktického. Cílem práce je co nejlépe a nejpřesněji definovat postupy insolvenčního řízení ze strany insolvenčního soudu, insolvenčního správce, ale i dlužníka. Snažila jsem se výstižně popsat fáze, kterými řízení prochází od insolvenčního návrhu až po rozhodnutí soudu o skončení řízení. Poznatky z teorie jsem se pokusila aplikovat na praktickém příkladu konkrétního podniku Schuss Praha s. r. o.
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses