Obchodování komodit pohledem začínajícího tradera - Sodoma, Jiří; Smrčka, Luboš; Zámečník, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato práce se zabývá obchodováním futures kontraktů na burze. Shrnuje poznatky autora o dané problematice a nabízí ucelený postup, jak s trhy zacházet. Rozebírá aspekty psychologie a money-managementu. Čtenáře provádí tvorbou obchodního plánu na základě back-testu a nasazením konkrétní strategie do simulovaného obchodování futures indexu e-mini Nasdaq-100.
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses