Podnikatelský plán asijské restaurace - Ta, Binh Giang (2013)
Tématem diplomové práce je "Podnikatelský plán asijské restaurace". Založit prosperující a fungující restauraci v dnešním prostředí není úplně jednoduché. Vedle požadavků na vysoký kapitál, splnění legislativních, hygienických a dalších podmínek, se začínající podnikatel musí vypořádat s problémem vhodné a účelné komunikace, definováním vize, cílů a především strategie restaurace v dlouhodobějším horizontu, až po efektivní organizaci personálu a každodenní řešení nastalých problémů -- odchylek od očekávaného stavu. Úspěšná restaurace znamená skloubení všech těchto a dále v této práci rozvinutých faktorů.