Podnikatelský plán asijské restaurace - Ta, Binh Giang; Hartman, Ladislav; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tématem diplomové práce je "Podnikatelský plán asijské restaurace". Založit prosperující a fungující restauraci v dnešním prostředí není úplně jednoduché. Vedle požadavků na vysoký kapitál, splnění legislativních, hygienických a dalších podmínek, se začínající podnikatel musí vypořádat s problémem vhodné a účelné komunikace, definováním vize, cílů a především strategie restaurace v dlouhodobějším horizontu, až po efektivní organizaci personálu a každodenní řešení nastalých problémů -- odchylek od očekávaného stavu. Úspěšná restaurace znamená skloubení všech těchto a dále v této práci rozvinutých faktorů.
Vedoucí práce: Ladislav Hartman
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses