Uvedení nového modelu Dacia na český trh - Kvapil, Ondřej; Vávra, Oldřich; Jordák, Zbyšek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato diplomová práce představuje marketingový plán a formulaci strategie uvedení nového modelu Dacia Sandero na český trh. Práce je členěna do tří základních částí. První část se věnuje definici termínů a metodologie využité v další části práce. Navazuje část týkající se značky Dacia a společnosti Renault Česká republika, která slouží k přiblížení skutečností a rámců, v kterých se značka pohybuje. Analytická část se věnuje nejprve analýze českého trhu v kontextu trhu evropského dále pak analýza portfolia značky Dacia. Navazuje předpověď vývoje trhu a segmentu a specifikace marketingového mixu. Poslední kapitola před závěrem se pak věnuje srovnání reálně přijaté strategie a strategie plynoucí z této práce
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses