Finanční analýza společnosti Servodata, a.s. - Beryn, Aliaksandr; Sieber, Patrik, 1977-; Brabec, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem bakalářské práce je zjistit jak hospodařila společnost Servodata, a.s. v období 2008 -- 2012 a aplikovat poznatky a zkušenosti, které jsem získal za dobu studia bakalářského kurzu na Vysoké škole ekonomické v Praze. Práce se skládá ze dvou částí: teoretické části a praktické části. Teoretická část zahrnuje popis metod, které jsem použil při analýze. Praktická část zahrnuje historii podniku a praktickou aplikaci metod finanční analýzy popsaných v teoretické části. Závěr bude obsahovat moje komentáře a moje návrhy řešení problémů, které jsem objevil při analýze. Bakalářská práce zahrnuje vertikální a horizontální analýzu, analýzu poměrových ukazatelů, porovnání s trhem, analýzu EVA, bankrotní a bonitní modely, a porovnání s konkurenty.
Vedoucí práce: Patrik Sieber
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses