Evaluace dárcovství v kultuře - Loušová, Romana; Černá, Jitka, 1961-; Králíková, Alena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Diplomová práce se zaměřuje na firemní dárcovství a možnosti kulturních organizací získávat podporu od firem v České republice. První část práce pojednává o možnostech financování a firemním pojetí podpory a sponzoringu. Rozhovory s experty v oblasti firemního dárcovství a z kulturních organizací objasňují bariéry mezi firmami a podporou kultury. Analýza žádostí odhaluje konkrétní nedostatky a chyby, které kulturní organizace ve snaze získat podporu, dělají. Z práce vyplývá, že firmy v celorepublikovém měřítku nemají dostatek důvodů systematicky se věnovat podpoře kultury.
Vedoucí práce: Jitka Černá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses