Analýza nákladů na terapii kolorektálního karcinomu - Kocábková, Eliška; Lešetický, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Jankůj, Miroslav (2013)
Předmětem diplomové práce je identifikace a vyčíslení nákladů na léčbu kolorektálního karcinomu. Záměrem je vyčíslení nákladů na jednotlivé způsoby léčby standardně používané v různých stadiích nemoci a celkových nákladů souvisejících s léčbou
Vedoucí práce: Ondřej Lešetický
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: ekonomika zdravotnictví; kolorektální karcinom; řízení nákladů; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; medical economics; colorectal carcinoma; cost control; master's theses