Problematika DPH Krajského úřadu - Středočeský kraj - Procházka, Martin (2012)
Cílem diplomové práce je analýza daňového systému se zaměřením na daň z přidané hodnoty u konkrétního subjektu, kterým je Středočeský kraj, jenž se stal povinným plátcem této daně k 1.4.2009. Výsledkem je analýza dopadů této daně na účetnictví, rozpočet a hospodaření Středočeského kraje