Problematika DPH Krajského úřadu - Středočeský kraj - Procházka, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Hajdíková, Taťána; Vopátek, Jiří (2012)
Cílem diplomové práce je analýza daňového systému se zaměřením na daň z přidané hodnoty u konkrétního subjektu, kterým je Středočeský kraj, jenž se stal povinným plátcem této daně k 1.4.2009. Výsledkem je analýza dopadů této daně na účetnictví, rozpočet a hospodaření Středočeského kraje
Vedoucí práce: Taťána Hajdíková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: státní správa; daňové systémy; daň z přidané hodnoty; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; state administration; tax systems; value-added tax; master's theses