Strategická analýza podniku - Janotová, Lenka; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Medek, Josef (2013)
Práce je zaměřena na strategickou analýzu, jež aplikuje na konkrétní firmě Lubomír Šanda -SAN v Táboře. Cílem je provést kompletní strategickou analýzu dle vybraných metod, získat patřičné informace a na jejich základě analyzovat stávající situaci podniku a navrhnout případná opatření či doporučení, které povedou ke zlepšení postavení dané společnosti na trhu
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: strategický management; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; strategic planning; master's theses