Návrh modulu systému komunikace se zákazníkem v průběhu projektu - Frnka, Josef (2011)
Tématem této práce je návrh modulu systému komunikace se zákazníkem v průběhu projektu v malé společnosti, zabývající se vývojem komplexního software. Společnost se v oblasti řízení projektů potýká s komunikačními problémy, jejichž důsledkem je ztráta důležitých informací, navyšování pracnosti a tím i nákladů. V teoretické úvodní části představím základy úspěšné komunikace v projektovém řízení. V praktické části pak na základě teoretických východisek provedu identifikaci hlavních problémů. Na jejichž základě navrhnu nový modul interního systému. Modul realizuji a uvedu do provozu vně organizace, následně pak shrnu získanou zpětnou vazbu a přínosy pro organizaci.