Návrh modulu systému komunikace se zákazníkem v průběhu projektu - Frnka, Josef; Střížová, Vlasta, 1946-; Bachmann, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Tématem této práce je návrh modulu systému komunikace se zákazníkem v průběhu projektu v malé společnosti, zabývající se vývojem komplexního software. Společnost se v oblasti řízení projektů potýká s komunikačními problémy, jejichž důsledkem je ztráta důležitých informací, navyšování pracnosti a tím i nákladů. V teoretické úvodní části představím základy úspěšné komunikace v projektovém řízení. V praktické části pak na základě teoretických východisek provedu identifikaci hlavních problémů. Na jejichž základě navrhnu nový modul interního systému. Modul realizuji a uvedu do provozu vně organizace, následně pak shrnu získanou zpětnou vazbu a přínosy pro organizaci.
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses