Podnikatelský plán založení fitness centra - Týbl, Petr (2013)
Ve své bakalářské práci jsem se zabýval podnikatelským plánem na založení fitness centra v Praze. V první části jsem zpracoval teoretická a metodická východiska pro vypracování podnikatelského plánu. Následuje praktická část této práce, ve které je navržen a zpracován podnikatelský plán nově zakládaného podniku Herkules (společnost s ručením omezeným). Podnikatelský plán byl vypracován tak, aby byl co nejvíce reálný a využitelný v praxi.