Podnikatelský plán založení fitness centra - Týbl, Petr; Strouhal, Jiří, 1980-; Luzanová, Marianna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Ve své bakalářské práci jsem se zabýval podnikatelským plánem na založení fitness centra v Praze. V první části jsem zpracoval teoretická a metodická východiska pro vypracování podnikatelského plánu. Následuje praktická část této práce, ve které je navržen a zpracován podnikatelský plán nově zakládaného podniku Herkules (společnost s ručením omezeným). Podnikatelský plán byl vypracován tak, aby byl co nejvíce reálný a využitelný v praxi.
Vedoucí práce: Jiří Strouhal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses