Strategie podniku - Holenda, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kovář, František, 1940-; Dvořák, Jiří (2013)
Cílem diplomové práce je provést strategickou analýzu a strategii společnosti Ross Holding a. s. Strategická analýza společnosti musí zahrnovat analýzy externího a interního prostředí. Na základě syntézy těchto analýz bude vypracována strategie pro podnikatelský subjekt Ross Holding a. s.
Vedoucí práce: František Kovář
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: strategický management; management [obor dipl. práce]; interní analýza; externí analýza; SWOT analýza; diplomové práce; strategic planning; master's theses