Vplyv celospoločenského multikulturalizmu na postavenie firmy na trhu - Chovanová, Andrea; Křečková Kroupová, Zuzana, 1972-; Matoušková, Zdeňka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cieľom práce je potvrdiť, že multikultúrny manažment umožňuje medzinárodnej firme flexibilne odpovedať na problémy na jednotlivých trhoch. Práca taktiež definuje súčasnú situáciu v tom, ako sa medzinárodná firma vyrovnáva s problémami, ktoré multikulturalizmus so sebou prináša, definuje priestor pre zlepšenie a navrhuje riešenia. Cieľom je taktiež zhodnotiť význam a dôležitosť efektívneho medzinárodného manažmentu decentralizovanej firmy.
Vedoucí práce: Zuzana Křečková Kroupová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses