Projektové řízení v prostředí požadavků Solvency II - Kadochová, Lucie; Říhová, Zora, 1948-; Haluzíková, Radka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Práce je zaměřena na aplikování a modifikaci metodiky PRINCE2 pro řízení projektu na regionální projekt Solvency II. Tato práce definuje prostředí ve kterém tento projekt vzniká a také definuje navazující legislativu, která je vztažena k změně vnitřní legislativního prostředí. Práce ukazuje praktické příklady dokumentů vytvořených pro potřeby projektu a specifikuje místa, která by v případě podobného projektu neměla být opomenuta.
Vedoucí práce: Zora Říhová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses