Strategie podniku - Vůleová, Denisa (2013)
Cílem této diplomové práce je navrhnout strategii společnosti Česká spořitelna, a. s., která reflektuje výsledky vyplývající z provedené strategické analýzy vnitřního a vnějšího prostředí