Strategie podniku - Vůleová, Denisa; Kovář, František, 1940-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Dvořáková, Petra (2013)
Cílem této diplomové práce je navrhnout strategii společnosti Česká spořitelna, a. s., která reflektuje výsledky vyplývající z provedené strategické analýzy vnitřního a vnějšího prostředí
Vedoucí práce: František Kovář
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: strategický management; management [obor dipl. práce]; strategická analýza; SWOT analýza; diplomové práce; strategic planning; master's theses