Finanční analýza společnosti EUROVIA CS, a.s. - Kořínková, Denisa; Strouhal, Jiří, 1980-; Roubíčková, Jaroslava, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Jedním z cílů této práce je shrnout nejdůležitější teoretické poznatky týkající se rozdílností českých účetních předpisů a mezinárodních standardů účetního výkaznictví. Dále se práce věnuje jednotlivým metodám finanční analýzy podniku. V praktické části je smyslem práce zpracovat finanční analýzu společnosti EUROVIA CS, a.s. a vyhodnotit její výsledky. V závěru práce spojuje všechny do té chvíle uvedené poznatky a upozorňuje, jaký vliv by pro finanční analýzu mělo využití mezinárodních standardů účetního výkaznictví.
Vedoucí práce: Jiří Strouhal
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses