Nástroje ujištění v oblasti IT a jejich praktická realizace - Hodulák, Petr (2013)
Diplomová práce je zaměřena na zdůraznění potřeby nástrojů ujištění v oblasti IT. Uvedená problematika v posledních letech značně expandovala, a to nejen díky rostoucí komplexnosti systémů, IT procesů a nepřetržitého nárůstu regulačních požadavků na zabezpečení a integritu dat, ale také díky neustálému kladení nároků na IT za účelem dodat organizaci skutečnou hodnotu.